Tutustu Merjaan

Merja-Huuhka-Jarjestyksen-ABC

Hei, täällä hymyilee helsinkiläinen ammattijärjestäjä ja sosionomi. Olen aina ollut kiinnostunut järjestämisestä ja oman tavaran ja sen määrän hallitsemisesta. Lähellä sydäntäni on myös muiden auttaminen ja minulla onkin monen vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä. Kun kuulin, että Suomessa on mahdollisuus kouluttautua ammattijärjestäjäksi, ymmärsin, että minulla on mahdollisuus valjastaa intohimoni muiden auttamiseen.

Usein tavaramäärästä ja epäjärjestyksestä koetaan häpeää ja soimataan itseä epäonnistumisesta. Haluan auttaa ihmisiä näiden tunteiden ja tavaran luoman epäjärjestyksen kanssa painimisessa. Elämme nyt murroksen aikaa, jossa opettelemme uudenlaiseen tavarakulttuuriin ja kulutustottumuksiin. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan sinun matkasi kohti kevyempää tavara-arkea.

Tarjoan ammattijärjestäjän palveluita asiakaslähtöisellä otteella. Ammattijärjestäjän työn tärkeimpiä arvoja ovat asiakkaan kunnioittaminen ja auttaminen. Työtä tehdään asiakkaan etu edellä ja olen aina vaitiolovelvollinen työssäni kohtaamista asioista. Koulutettuna ammattijärjestäjänä olen velvollinen noudattamaan Suomen ammattijärjestäjien ammattieettisiä ohjeita, joista pääset lukemaan lisää täältä.

Olen Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen.